Nettie Lovey Just Because her eyes don't tear, doesn't mean her heart doesn't cry.
Pranešimai : 199 Taškai : 230 Simpatijos : 2 Join date : 2010-09-03
| Temos pavadinimas: Dienoraštis Antr. 09 07, 2010 7:24 pm | |
| Greit. | |
|
Nettie Lovey Just Because her eyes don't tear, doesn't mean her heart doesn't cry.
Pranešimai : 199 Taškai : 230 Simpatijos : 2 Join date : 2010-09-03
| Temos pavadinimas: Re: Dienoraštis Antr. 09 07, 2010 7:29 pm | |
| 2010 m. Rugsėjo 7.
Taip, ir vėl mokykla. Tik ačiū švenčiausiam, tik 7 pamokos. Po Biologijos mane supykino, bet čia tikriausiai riestainis su juoda arbata kaltas. Daugiau nepirksiu valgyklos maisto. Okey, šiandien kol kas dar negalvojau apie vakar dieną. Visko tieeeek daug įvyko. Ir galbūt tai buvo gerai? Nežinau. Dabar užsivedžiau, ir nenustoju apie tai galvoti. Ji verkė. Aš beveik, bet ne. Po teisybei, buvo tikrai sunku išsiskirt po tiek metų. Bet taip gerai. Eh, mano personažės rangas tikriausiai išduoda mano savijautą. Jei neverkiu, dar nereiškia, kad neskauda. Ir jei aš stipri, nereiškia, kad man nėra blogai. kaip Ji sakė... aš atsitveriu tokia tarsi siena, kuri mane apsaugo nuo..skausmo? Okey, rimtai. Keista rašyti dienoraštį, ir kiti jį vėliau skaito. Nu, bet aš jų realiai nepažįstu, todėl man visiškaaai nusišikt. Dar man nusišikt, kad čia kūrybos tema, o aš įsikišau savo diary. px. with love, S. ;DD | |
|